Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба

Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба.

Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба. Фото: Усі фото: facebook.com/DSNSODE

Події
12 квiтня 2022 11:28

Одеська патрульна поліція та рятувальники розповіли про підсумки роботи за добу 11 квітня. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу відомств.

Загалом можна сказати, що особливих НП у регіоні було.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Звіт патрульної поліції


Як повідомляє речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко, за добу їм надійшло 773 повідомлень на виклик.

Вночі зупинили п'ятьох п'яних водіїв. У Приморському районі, у провулку Слєпньова, водій автомобіля Mercedes не впорався і наїхав на газон та стовпи огорожі. Винуватець намагався втекти з місця події та поводився агресивно. Патрульним довелося використати спецзасоби, щоб його затримати. Авто відправили на штрафмайданчик, а водія склали адміністративні матеріали.

Зафіксували й два факти незаконного обігу наркотичних речовин. Так, на вулиці Канатній помітили жінку, яка фотографувала блокпост. Під час обшуку у неї знайшли таблетки метадону. А в Суворовському районі у чоловіка при обшуку знайшли кілька пакетів наркотиками. Усіх фігурантів забрали до поліції.

Також патрульні перевіряють повідомлення про підозрілих осіб. На вулиці Корольова вчора зупинили Hyundai. Водій, як виявилося, із Криму і мав при собі два паспорти.

На Миколаївщині затримали Volkswagen, у якого працював відеореєстратор. Під час огляду телефону водія у нього побачили відео об'єктів інфраструктури.

Звіт рятувальників

За добу загасили вісім пожеж, із них дві було спалах сухої трави.

Вранці 11 квітня сталася пожежа у пам'ятнику архітектури на Маразлієвській, 2. Горіла квартира на першому поверсі прибуткового будинку Луцького. Площа пожежі становила 50 квадратних метрів. Евакуювали одну людину, ніхто не постраждав.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час використання воскової свічки квартиронаймачем, збитки встановлюються.

Також рятувальники тричі виїжджали на знахідки снарядів часів Другої світової війни. У Малинівському районі на вулиці Овідіопольська дорога, 3, знайшли снаряд калібру 152 мм. За межами села Олександрівка помітили снаряд калібру 120 мм. А у селі Мар'янівка виявили снаряд калібру 75 мм. Усі боєприпаси знищать сьогодні. Ще один виклик надійшов з Чорноморська про підозрілий предмет в адмінбудівництві контейнерного терміналу, але він виявився хибним.

  • Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба фото
  • Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба фото 1
  • Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба фото 2
  • Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба фото 3
  • Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба фото 4
  • Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба фото 5

Одеські патрульні та рятувальники розповіли про те, як минула доба фото

Усі фото: facebook.com/DSNSODE

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах