Шторм заважає десанту: оперативне командування "Південь" щодо обстановки в Одеському регіоні

Шторм заважає десанту: оперативне командування "Південь" щодо обстановки в Одеському регіоні.

Шторм заважає десанту: оперативне командування "Південь" щодо обстановки в Одеському регіоні. Фото: facebook.com/NataliDolapshi

Події
12 квiтня 2022 14:09

Сьогодні, 12 квітня, у Чорному морі зберігається штормова погода із прогнозованим погіршенням. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на оперативне командування "Південь".

Так, для висадки десанту умови несприятливі, але залишається загроза ракетних атак як із моря, так і з тимчасово окупованого Криму. Загалом ситуація стабільна та контрольована.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами офіцера Владислава Назарова, окупанти продовжують вишукувати способи покращити своє становище на Миколаївському напрямку, але наші війська та зброєю та кмітливістю зупиняють спроби партизанщини ворога.

Рашисти продовжують використання цивільного населення як захист, розміщують техніку і зухвало вселяються в житлові будинки місцевих жителів. А іноді й ведення бою практикують у цивільному одязі, маскуючи свою приналежність до російської армії та намагаючись створити враження опору херсонців проти ЗСУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах