Окупанти вивели у Чорне море підводні човни з крилатими ракетами

Окупанти вивели у Чорне море підводні човни з крилатими ракетами.

Окупанти вивели у Чорне море підводні човни з крилатими ракетами.

Події
23 квiтня 2022 12:27

Окупанти вивели з кримської бази до Чорного моря чотири підводні човни, здатні запускати крилаті ракети типу "Калібр". Імовірність ракетних ударів із моря досить висока. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

Йдеться про російські підводні човни проекту 877 "Палтус", які здатні запускати ракети з глибини до 50 метрів, що не дозволяє радарам та супутникам ефективно їх фіксувати. Ворог став їх використовувати найчастіше після потоплення силами ЗСУ крейсера "Москва".

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Раніше представник Міноборони Олександр Мотузяник говорив про два подібні підводні човни і що "корабельні угруповання противника в акваторіях Чорного та Азовського морів ізолюють район ведення бойових дій, ведуть розвідку та надають вогневу підтримку на приморському напрямку".

За інформацією The Times, для перезарядки підводного човна потрібно тривалий час змушені стояти в портах у надводному положенні. У цей час їх можна вразити.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах