Ракетний удар по Одесі 23 квітня: в якому стані постраждалі

Ракетний удар по Одесі 23 квітня: в якому стані постраждалі

Ракетний удар по Одесі 23 квітня: в якому стані постраждалі

Події
24 квiтня 2022 14:13

Про стан здоров'я постраждалих від ракетного удару по Одесі 23 квітня розповів директор однієї із лікарень міста Микола Турчин. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу міськради.

Так, за його словами, станом на 24 квітня на стаціонарному лікуванні в Одесі перебувають 10 потерпілих. У них уламкові травми, переломи та опіки. Стан усіх пацієнтів стабільний, двоє людей готуються до виписки сьогодні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усі постраждалі отримують необхідну медичну допомогу, організовано харчування, з людьми працюють психологи.

Зазначимо, що розбір завалів ще триває. Працюють усі міські служби разом із співробітниками ДСНС. Залучили 96 рятувальників та 18 одиниць техніки.

Ворог розгорнув у Чорному морі близько 20 кораблів та субмарин із крилатими ракетами. Сьогодні із четвертого поверху з-під завалів витягли живого котика. Рятувальники кажуть, що це справжнє диво, бо ж від квартири майже нічого залишилося.

Нагадаємо, що 23 квітня після полудня по Одесі завдали удару крилатими ракетами. Внаслідок обстрілу постраждало кілька об'єктів інфраструктури, а також у житлові будинки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах