Великдень в Одесі: патрульні зловили людину на блокпосту та любителя зйомок

Одеські патрульні відзвітували за добу: кого впіймали.

Одеські патрульні відзвітували за добу: кого впіймали. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
25 квiтня 2022 09:56

Протягом святкової Великодньої доби, з 24 по 25 квітня, в Одесі було спокійно, але не обійшлося без затримань. У другій половині дня патрульним почали надходити повідомлення про бійки, сварки та конфлікти. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Усього за добу патрульним надійшло 1062 повідомлення на виклик.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Перевірили 52 підозрілі особи. Так, наприклад, 24 квітня патрульні затримали в Одесі чоловіка, який вів пряму трансляцію скупчення людей біля храму. У нього у телефоні знайшли багато російських контактів, з якими він спілкувався. Документів при собі чоловік не мав. Підозрюваного передали слідчим.

Також зупинили 17 п'яних водіїв. Антирекорд показав водій машини Mitsubishi, драгер показав 2,3 проміле алкоголю у крові.

У Малиновському районі водій авто Volvo в огорожу. Драгер підтвердив 2,20 проміле алкоголю у крові. А вночі у Суворовському районі водій Daewoo не зупинився на вимогу під час проїзду блокпоста. Його зупинили та затримали. Драгер показав 2,12 проміле алкоголю у крові. Чоловік намагався дати хабар патрульним у розмірі 600 доларів. На нього склали адмінпротоколи та передали слідчим.

За добу сталася й одна ДТП із постраждалим. Водій автомобіля Mazda рухався у напрямку Горбатого мосту та в'їхав у його опору. Постраждала жінка-пасажир легковика. На місці працював слідчий.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах