Поминальні дні у 2022 році: чому одеситам краще утриматися від відвідування кладовищ

Поминальні дні у 2022 році: чому одеситам краще утриматися від відвідування кладовищ.

Поминальні дні у 2022 році: чому одеситам краще утриматися від відвідування кладовищ. Фото: freepik.com

Події
28 квiтня 2022 05:25

Традиційно після Великодня в Україні проходять поминальні дні. Втім, війна продовжує вносити в життя одеситів певні корективи. Цвинтарі зараз є небезпечними місцями, тому від їх відвідування краще утриматися. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу патрульної поліції Одеської області.

Як зазначають патрульні, російські окупанти неодноразово обстрілювали цивільну інфраструктуру, у тому числі на території кладовищ.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У зв'язку з цим візит на могили до близьких краще перенести на час, коли ситуація в країні стане безпечнішою. Не варто збиратися натовпами і тим самим наражати один одного на небезпеку.

Нагадаємо, 23 квітня внаслідок влучення ракети на Таїровський цвинтар в Одесі постраждала 65-річна жінка. Пенсіонерку госпіталізували з рваними ранами та контузією. Також через обстріл зруйновані понад тисяча квадратних метрів цвинтаря. Проте, за словами заступника директора департаменту міського господарства Віталія Цуркана, усі постраждалі від обстрілу могили будуть упорядковані.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах