Одеські патрульні відзвітували за добу: кого спіймали і як минає комендантська година

Одесские патрульные отчитались за сутки: кого поймали.

Одесские патрульные отчитались за сутки: кого поймали. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
02 травня 2022 11:57

Протягом доби, з 1 по 2 травня, в Одесі було тихо, грубих порушень комендантської години не було. Але затримали та перевірили чимало людей. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Усього за добу патрульним надійшло 1024 повідомлення на виклик. За добу зупинили 14 п'яних водіїв. В одного з них, якого зупинили на вулиці Архітекторській, виявили 20, 45 проміле алкоголю у крові.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сталося й дві ДТП із постраждалими. Вчора вдень на Фонтанській дорозі жінка на велосипеді не впоралася з керуванням та впала. Жінка потрапила до лікарні, на місці працював слідчий.

Також учора на Люстдорфському районі жінка за кермом автомобіля Fiat не впоралася з керуванням та наїхала на дерево. Автомобіль перекинувся, водійка потрапила до лікарні.


За добу перевірили 75 підозрілих осіб.

Учора ввечері в Малиновському районі водій авто Daewoo намагався втекти від поліції. Під час обшуку в телефоні чоловіки знайшли багато телеграм-каналів про продаж наркотичних речовин. Він зізнався, що працює наркокур'єром.

Вчора вдень у Малинівському районі виявили чоловіка, який зберігає безліч символіки країни-агресора. У нього знайшли георгіївські стрічки, червоні прапори та багато іншого.

Грубих порушень затяжної комендантської години нині немає. Продовжується масштабне відпрацювання осіб, причетних до протиправної діяльності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах