Труханов закликав одеситів, які евакуювалися, допоки не повертатися

Труханов закликав одеситів, які евакуювалися, допоки не повертатися.

Труханов закликав одеситів, які евакуювалися, допоки не повертатися. Фото: facebook.com/gtruhanovodessa

Події
02 травня 2022 09:29

За час повномасштабного вторгнення Росії в Україну з Одеси поїхало близько 200 тисяч людей. Здебільшого це жінки та діти. Зараз багато місцевих жителів повертаються, що робити поки що рано, бо небезпека нікуди не зникла. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на мера Одеси Геннадія Труханова та його інтерв'ю виданню LB.

"На жаль, такі перспективи, що обстріли відбуватимуться частіше. Тому повертатися небезпечно. Ну, знаєте як – літо, море, всі хочуть відпочивати, занудьгували за своїм містом, за атмосферою та приїжджають. дітях, про безпеку", – пояснив він і застеріг інших українців від поїздки на улюблений курорт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, мер зазначив, що звичного відпочинку через війну не буде: і узбережжя, і акваторія поблизу Одеси заміновані. Труханов розповів, що після затоплення російського крейсера Москва загроза з моря знизилася, але не зникла повністю.

Наразі захисники області активно зміцнюють сухопутні підступи до регіону, щоб росіяни не змогли дістатися Одеси з боку Вознесенська, Миколаєва та Херсона.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах