Хотів попередити сусідів: подробиці загибелі підлітка від ракетного удару в Одесі

Хотів попередити сусідів: подробиці загибелі підлітка від ракетного удару в Одесі.

Хотів попередити сусідів: подробиці загибелі підлітка від ракетного удару в Одесі. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
03 травня 2022 15:10

Внаслідок ракетного удару по Одесі 2 травня загинув 14-річний В'ячеслав, який якраз біг, щоб сповістити літніх сусідів про тривогу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Сергія Братчука.

"У них не було доповнень тривоги на телефоні. Сусідів він попередив, а сам не вижив", – розповів деталі трагедії Братчук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами спікера ОВА, троє людей похилого віку, яких підліток попередив про небезпеку, перебувають у шоковому стані. Вони мають незначні подряпини.


У місцевих Telegram-пабликах 3 травня почали розповсюджувати повідомлення, яке нібито написав папа В'ячеслава. У ньому йдеться те саме.

Рассказ отца погибшего мальчика от ракетного удара 2 мая в Одессе.Рассказ отца погибшего мальчика от ракетного удара 2 мая в Одессе. Фото: t.me/xydessa

Нагадаємо, що російські військові завдали чергового ракетного удару по Одесі в понеділок, 2 травня. Пошкодження отримала одна з релігійних споруд УПЦ Московського Патріархату, а також об'єкт інфраструктури. Серед травмованих 17-річна дівчинка, яка перебуває з осколковими пораненнями у стані середньої тяжкості у лікарні.

Тим часом у повідомленні Міноборони РФ немає жодного слова про те, що їхні "високоточні" ракети "Онікс" потрапили до гуртожитку та релігійної споруди.

Минобороны РФ отчиталась о бомбежке Одессы 2 мая.Минобороны РФ отчиталась о бомбежке Одессы 2 мая. Фото: t.me/mod_russia

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах