Як знайти заправки в Одесі, де є бензин: онлайн-карта

Як знайти заправки в Одесі, де є бензин: онлайн-карта.

Як знайти заправки в Одесі, де є бензин: онлайн-карта. Фото: pexels.com

Події
05 травня 2022 14:47

У мережі з'явився сервіс, який дозволяє знайти заправки, що працюють, в Україні і зокрема в Одесі. Компанія "ЛУН" нанесла на "корисну карту" точки, на яких можна придбати автомобільне паливо. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на директора з маркетингу Дениса Судиловського.

Подивитися карту можна тут.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для перегляду слід натиснути на кнопку "Що зараз працює", перегорнути список до категорії "Автомобілі", вона розташована майже в самому кінці, і вибрати компанію.

Карта відображає заправки трьох працюючих мереж: Okko, Wog та Socar.

При натисканні на іконку виводиться докладніша інформація про установу: адресу, додаткові послуги (підкачування шин, термінал EasyPay, паркінг, туалет, кафе, магазин), графік роботи, доступні типи палива та умови покупки (талони, платіжні картки, обмеження).

Зазначимо, що на карті відображаються заправні станції по всій Україні, крім окупованих районів (Донецька, Луганська, Запорізька та Херсонська області).

Раніше ми повідомляли, що ситуація із паливом в Одесі продовжує бути складною. Біля заправок утворюються величезні черги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах