Екс-одесит втік із міста та веде фейковий телеграм-канал

Екс-одесит втік із міста та веде фейковий телеграм-канал.

Екс-одесит втік із міста та веде фейковий телеграм-канал. Фото: ua.news

Події
05 травня 2022 17:35

Один з telegram-каналів під назвою "Типова Одеса" веде мешканець Рязані та екс-одесит Олександр Сініцин, який втік із нашого міста у 2014 році. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Інформаційний навігатор.

Так, тепер він веде свій канал із російської глибинки, називаючи себе одеситом. Паралельно він займається пропагандою проросійських поглядів. У своєму каналі він став розміщувати інформацію, в основі якої наративи Кремля, дані Мінооборони РФ та інші фейки. На додаток до цього Сініцін створив аналогічні інформаційні сторінки у "Вконтакті" та у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На діяльність Синіцина вже звернув увагу речник Одеської ОВ Сергій Братчук та СБУ. Проте закрити його канал не можна, оскільки чоловік перебуває поза нашої країни.

Нагадаємо, що уродженець Одеси Денис Устименко-Вайнштейн, більш відомий як репер Джиган, а також співачка Лариса Доліна, потрапили до списку санкцій Міністерства культури та інформаційної політики України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах