Труханов: Одеса має стати щитом протиповітряної оборони України

Труханов: Одеса має стати щитом протиповітряної оборони України

Труханов: Одеса має стати щитом протиповітряної оборони України

Події
05 травня 2022 18:19

Одеса може й має стати надійним щитом протиповітряної оборони України. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на слова мера Одеси Геннадія Труханова в інтерв'ю CNN.

За словами Одеського міського голови, основні удари по Україні завдаються окупантами з акваторії Чорного моря: підводних човнів, території Криму та військових кораблів. Тому Україні необхідне відповідне озброєння.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Президент України Володимир Зеленський неодноразово говорив, що нам потрібне відповідне озброєння - засоби протиповітряної та протикорабельної оборони. Ми дуже розраховуємо на допомогу західних партнерів", – сказав Геннадій Труханов.




Нагадаємо, що нещодавно в оперативному командуванні "Південь" повідомили, що отримали ракетний комплекс С-300, що значно посилило протиповітряну оборону у регіоні.

Так, ЗРК С-300 може збивати літаки, крилаті та балістичні ракети на дистанції від п'яти до 150 кілометрів. При цьому не має значення, на якій висоті летить мета – 10 метрів або 27 кілометрів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах