У РФ поширюють фейк про військову базу в Одеській обласній лікарні

У РФ поширюють фейк про військову базу в Одеській обласній лікарні

У РФ поширюють фейк про військову базу в Одеській обласній лікарні

Події
06 травня 2022 09:44

Увечері 5 травня на офіційній сторінці міністерства оборони РФ з'явилося повідомлення про використання низки лікарень у містах України як військові об'єкти. Серед них – Одеська обласна клінічна лікарня по вулиці Заболотного. Інформація є фейком. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на представника Одеської військової адміністрації Сергія Братчука.

Так, у Росії вважають, що в Одеській обласній клінічній лікарні українські військові влаштували командний пункт, а довкола розмістили бронетехніку та ракетні установки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Представник Одеської військової адміністрації назвав таку заяву дезінформацією та фейком.

А в оперативному командуванні "Південь" вважають, що окупанти заздалегідь шукають виправдання знищення громадянської інфраструктури.

Водночас у північно-західній частині Чорного моря продовжує маневрувати ворожа корабельна група з носіями крилатих ракет. А у невизнаному Придністров'ї окупанти розганяють повідомлення про те, що з боку України нібито чути постріли.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах