Підсумки дня на Одещині: захисники збили чотири російські ракети, поранено дівчину

Підсумки дня на Одещині: захисники збили чотири російські ракети, поранено дівчину

Підсумки дня на Одещині: захисники збили чотири російські ракети, поранено дівчину

Події
08 травня 2022 20:47

Голова Одеської ОВ Максим Марченко підбив підсумки 8 травня в регіоні. Він уточнив, що із запущеної з початку доби по місту та області ракет загалом сили ППО збили чотири. Внаслідок удару по житлових будинках поранення отримала молода дівчина. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на вечірнє звернення військового губернатора.

"У Болградському районі зруйнована підстанція, через що у шести населених пунктах немає світла. Пошкоджено цивільні об'єкти та об'єкти інфраструктури області. Ось такий День пам'яті та примирення. Ось таке "примирення" російською. Саме таким бачить світ російська сволота. Не маючи можливості підкорити Одещину, ворог намагається знищити її ракетними ударами. Але одесити – незламні люди. І ми обов'язково переможемо", – зазначив Марченко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що ввечері 8 травня РФ випустила по узбережжі Одеси три ракети з боку Чорного моря. Одна збита ППО, дві інші потрапили до житлового району, зруйнувавши зону відпочинку. На щастя, потерпілих нема.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах