На Одещині знову вдарили ракетами з Криму (оновлено)

На Одещині знову вдарили ракетами з Криму.

На Одещині знову вдарили ракетами з Криму. Фото ілюстративне

Події
09 травня 2022 11:14

Сьогодні, 9 травня, на Одещині знову завдали ракетного удару. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Оперативного командування "Південь".

Так, окупанти випустили на наш регіон чотири ракети типу "Онікс" із ракетного комплексу "Бастіон" із анексованого українського Криму. Про постраждалих поки що нічого невідомо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як зазначили в ВП, ворог продовжує знищувати об'єкти інфраструктури області та чинити психологічний тиск на громадянське населення. Наразі дуже високою є ймовірність продовження ракетних атак по регіону.

Городян та мешканців області просять не нехтувати попередженнями про небезпеку. Будьте пильні та обережні.

Зазначимо, що вранці мешканці Одещини чули вибухи. У регіоні оголошували повітряну тривогу.

Оновлено:

Як уточнив голова Одеської ОВ Максим Марченко, окупанти потрапили в об'єкт інфраструктури одного з районів Одеської області. Інформації щодо постраждалих немає.

Нагадаємо, що за даними оперативного командування "Південь", минулої доби по Одеській області випустили дев'ять ракет, переважно із застосуванням авіації. Більшість знищили сили протиповітряної оборони, але інші пошкодили газопровід, електрику та будинки. При цьому шість ракет точно знищили сили протиповітряної оборони.


Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах