В Одеській області створять резервні джерела водопостачання

В Одеській області створять резервні джерела водопостачання.

В Одеській області створять резервні джерела водопостачання. Фото: freepik.es

Події
13 травня 2022 07:04

Проблеми з водопостачанням не торкнуться мешканців Одеси та області навіть у разі пошкодження водопроводу ворогом. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на звернення голови Одеської військової адміністрації Максима Марченка.

Так, у своєму вечірньому зверненні 12 травня Марченко зазначив, що останнім часом у одеситів та мешканців області виникають побоювання щодо припинення водопостачання у регіоні, проте вони є безпідставними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Відео: facebook.com/oda.odesa

Наразі проводяться превентивні заходи з метою облаштування резервного водопостачання, щоб у разі пошкодження мережі всі мешканці були забезпечені водою.

Також 12 травня голова Одеської військової адміністрації з робочим візитом відвідав Роздільнянський та Подільський райони. Там спільно з головами районних військових адміністрацій Марченко перевірив готовність фортифікаційних споруд та оборонних рубежів на кордоні з Придністров'ям, а також оглянув новозбудовану школу та ознайомився з роботою місцевої швейної фабрики. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах