У мережі з'явилося відео ракетного удару по ТЦ "Рів'єра" в Одесі

У мережі з'явилося відео ракетного удару по ТЦ "Рів'єра" в Одесі.

У мережі з'явилося відео ракетного удару по ТЦ "Рів'єра" в Одесі. Фото: скріншот відео

Події
13 травня 2022 09:09

У мережі з'явилося відео моменту удару ворожої ракети по торговому центру "Рів'єра" в Одесі, що стався 9 травня. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на "Суспільне".

Через вибух у розташованій поруч багатоповерхівці було зруйновано кожну квартиру з першого по десятий поверх. Наразі жителі ліквідують наслідки вибуху. Частину вікон довелося викинути на смітник, адже відновленню вони не підлягають.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, на День Перемоги російські загарбники випустили на Одещині понад десять ракет. Внаслідок атаки застарілими ракетами постраждали торговий центр в Одесі та склад готової продукції широкого вжитку. Від обстрілу загинула одна людина, ще п'ять потрапили до лікарні із травмами середньої тяжкості.

Також цього дня вороги завдали удару на Одещині чотирма ракетами типу "Онікс" з комплексу "Бастіон", розташованого в окупованому Криму. Внаслідок обстрілу постраждало курортне селище, ракета зруйнувала туристичну інфраструктуру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах