Перевищив норму алкоголю у 25 разів: в Одесі зловили п'яного водія-рекордсмена

Звіт одеських патрульних за добу: зловили п'яного водія, у крові якого алкоголь перевищив норму у 25 разів.

Звіт одеських патрульних за добу: зловили п'яного водія, у крові якого алкоголь перевищив норму у 25 разів. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
20 травня 2022 10:46

Протягом доби, з 19 по 20 травня, в Одесі ловили п'яних водіїв та передбачуваного злодія, але загалом ніч пройшла відносно спокійно. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Загалом за добу патрульним надійшло 907 повідомлень на виклик. Вони перевірили 44 підозрілих осіб та зупинили і 12 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, найбільше відзначився водій, який сам зупинився на вулиці Ненудній. Драгер показав у небо. А це означає, що алкоголь у його крові перевищував норму у 25 разів. Також рекорд показав водій, якого зупинили на вулиці Рішельєвській. Драгер показав 1, 83 проміле алкоголю в крові. На водіїв склали адміністративні протоколи та усунули їх від керування транспортом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вночі на вулиці Парковій невідомий намагався зламати двері аптеки. Чоловіка затримали.

Також неподалік дачних кооперативів патрульні помітили чоловіка, який намагався втекти про патрульних та забіг до себе у двір. Як виявилося, у його будинку були поклади сухої коноплі. Як виявилося, його неодноразово спіймали на аналогічних злочинах.

Як повідомили в Нацполіції Одеської області, за добу правоохоронці перевірили понад 18 тисяч громадян та 12 тисяч автомобілів. Також знайшли 15 порушників комендантської години.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах