По Одеській області завдали другого ракетного удару за добу: подробиці

По Одеській області завдали другого ракетного удару за добу - фото

По Одеській області завдали другого ракетного удару за добу - фото

Події
20 травня 2022 18:45

Сьогодні, 20 травня, на Одещині завдали повторного ракетного удару за добу. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Так, російська ракета потрапила до одного з об'єктів інфраструктури. На місці виникла пожежа, там працюють рятувальники. Постраждалих нема. Загрози життю та здоров'ю цивільного населення у найближчих населених пунктах немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Докладніше про інцидент повідомив голова Миколаївської ОВ Віталій Кім. Він уточнив, що через ракетний обстріл Одещини в Миколаєві чути запах аміаку.

"Ракетою потрапили… куди потрапили. Запах аміаку – це там озеро невелике, поряд є запах. Але ДСНС доповідає, що все гаразд. Там концентрація мінімальна, нічого страшного не буде", – заявив Кім.



Раніше ми повідомляли, що сьогодні ракетами повітряного базування ворог суттєво зіпсував повітря на півдні Одеської області, оскільки вони зруйнували пляжний туалет. На щастя, ніхто не постраждав.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах