В Одесі автомобіль наїхав на дворічну дитину

Одеські патрульні відзвітували за добу: кого впіймали.

Одеські патрульні відзвітували за добу: кого впіймали. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
02 червня 2022 11:30

За добу патрульним поліцейським Одеси надійшло 877 повідомлень на виклик. Також копи перевірили 65 підозрілих осіб, зупинили п'ятьох п'яних водіїв та забрали до поліції п'ять порушників комендантської години. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Увечері 1 червня у Київському районі, на території одного із ЖК, автомобіль наїхав на дворічну дівчинку. За словами батьків, вони йшли на дитячий майданчик і дитина побігла самостійно. В цей час якраз виїжджав автомобіль. Батьки забрали малюка до лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вранці 1 червня водій автомобіля Opel, повертаючи через подвійну смугу, зіткнувся із мотоциклом, який рухався у зустрічному напрямку. Водія мотоцикла забрали до лікарні.

Вдень 1 червня на одному із пляжів затримали жінку. Під час перевірки її телефону виявили активні номери абонентів РФ, а також телеграм-канали російських ЗМІ. А на вулиці Семінарській затримали чоловіка, який малював на стінах заборонену символіку.

Пізно ввечері 1 червня місцеві жителі виявили п'ятирічної дитини в одному з парків Малиновського району. Патрульні відвезли дитину додому. Як виявилось, вона загубилася під час прогулянки з батьками.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах