Одеська ОВА: другого фронту з боку Придністров'я не буде

Одеська ОВА: другого фронту з боку Придністров'я не буде

Одеська ОВА: другого фронту з боку Придністров'я не буде Фото ua.depositphotos.com

Події
03 червня 2022 15:42

Спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук заявив, що не очікує на напад російської армії з боку Придністров'я. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на УНН.

За його словами, "другого фронту з боку Придністров'я не буде, оскільки Україна довела свою міць та силу".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він також додав, що росіяни не мають можливості висадити десант в Одеському регіоні, хоча ризик існує з перших днів вторгнення.

"Якщо ми говоримо про ризики висадки морського десанту, то він існує з перших днів великого вторгнення і зникне з перемогою та здобуттям Україною світу. Але сьогодні немає такої активності у підготовчому процесі у проведенні морської десантної операції. У ворога на це немає ні коштів, ні сил, немає всіх складових, які мають супроводжувати цю десантну операцію", – сказав Братчук в ефірі телемарафону.

Він також додав, що російські кораблі перегруповуються та ведуть постійні маневри у Чорному морі.

"Є два кораблі-носія крилатих ракет морського базування типу "Калібр" у Чорному морі, є великі десантні кораблі, які мають на своєму борту екіпажі та особовий склад. Також ми бачимо, що на острові Зміїний ворог намагається облаштувати позиції, системи протиповітряної оборони, реактивні системи залпового вогню, радіолокацію, особовий склад тимчасового окупаційного гарнізону, але ті заходи стримування, які провели та проводять наші бойові сили, дають результат – ми бачимо, що ворожі кораблі відійшли на безпечну, як вони вважають, відстань, але загроза завдання ракетних ударів залишається високою", – сказав він.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах