На Одещині екс-прикордонник переправляв ухилістів до Молдови

На Одещині екс-прикордонник переправляв ухилістів до Молдови.

На Одещині екс-прикордонник переправляв ухилістів до Молдови. Фото: facebook.com/ssu.odesa

Події
03 червня 2022 14:58

У Болградському районі Одеської області заблокували черговий незаконний канал переправлення "уклоністів" до Молдови. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу СБУ.

Його діяльність організував колишній прикордонник, який мешкає неподалік кордону з сусідньою державою. Вартість послуг чоловіка становила від 1500 до 5000 доларів за особу. Клієнтів він шукав через спеціальні телеграм-канали. А для переправки через кордон використав зв'язки у прикордонній службі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Організатора затримали при отриманні 2500 доларів від чергового "ухиліста".

У правопорушника вилучили готівку, мобільний телефон та інші речові докази. Слідчі поліції оголосили чоловікові підозру в частині третій статті 332 Кримінального кодексу України та затримали його у процесуальному порядку. За незаконне переправлення через державний кордон України болградцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років, а також конфіскація майна.

На Одещині екс-прикордонник переправляв ухилістів до Молдови.На Одещині екс-прикордонник переправляв ухилістів до Молдови. Фото: facebook.com/ssu.odesa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах