Одеські патрульні відзвітували за добу: упіймали чоловіка, який фотографував інфраструктуру

Одеські патрульні відзвітували за добу: кого впіймали.

Одеські патрульні відзвітували за добу: кого впіймали. Фото: скріншот відео

Події
09 червня 2022 10:15

За добу з 8 по 9 червня патрульним поліцейським Одеси надійшло 981 повідомлення на виклик. Також копи перевірили 57 підозрілих осіб та зупинили шість порушників комендантської години та виявили 18 п'яних водіїв. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Патрульні виявили два факти незаконного обігу наркотиків та дві ДТП.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, вранці 8 червня на проспекті Небесної сотні в Одесі сталася ДТП із постраждалими. Водій автомобіля Volkswagen, рухаючись проспектом Небесної сотні, на перехресті з вулицею Шкільний аеродром під час виконання повороту ліворуч, не віддав перевагу автомобілю Toyota, який рухався у зустрічному напрямку. Тому сталося зіткнення. Водії автомобілів звернулися по медичну допомогу.

А ввечері на вулиці Адміральському проспекті водій автомобіля Audi збив жінку, яка, за словами водія, несподівано вибігла на дорогу. Постраждалу забрали до лікарні. На місцях ДТП працювали слідчі.

8 червня у Київському районі затримали чоловіка, який фотографував об'єкти інфраструктури. У його телефоні знайшли активне спілкування з громадянами РФ та знімки військових об'єктів. Чоловіка передав необхідним службам.

Відео: прес-служба Патрульної поліції Одеської області

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах