Ще один мешканець Одеської області загинув на фронті

Ще один мешканець Одещини загинув на фронті.

Ще один мешканець Одещини загинув на фронті. Фото: Саратська Селища Рада/facebook.com

Події
14 червня 2022 11:03

На фронті загинув 25-річний мешканець Саратської громади Одеської області Валерій Драган. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу Саратської селищної ради.

Валерій Драган народився 14 березня 1997 року в селі Новоселівка. Після закінчення 9 класів здобув професію водія. У 2015-2016 роках пройшов строкову службу, а у 2017-му – вступив до лав Збройних Сил України за контрактом. У 2022 році, після нападу Росії на Україну, відправився на передову, щоб захищати нашу землю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Саратська селищна рада висловлює щирі співчуття близьким і рідним загиблого, його друзям, і поділяє цей біль. Добрий, світлий спогад про покійного захисника української держави назавжди залишиться в пам'яті кожного, хто знав його. На жаль, йдуть найкращі, ті, хто має бути майбутнім. України, а став Героїчною пам'яттю та вічним болем… Вічна пам'ять та вічна слава нашому землякові», – сказано у повідомленні селищної ради.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах