Як минула ніч на Одещині і що за вибухи було чутно

Як минула ніч на Одещині та яка ситуація на ранок.

Як минула ніч на Одещині та яка ситуація на ранок. Фото: Дмитро Мілютін/facebook.com

Події
17 червня 2022 08:16

Ніч з 16 на 17 червня в Одесі та Одеській області пройшла без обстрілів та сигналів повітряної тривоги. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

За його словами, сили оборони проводять заходи щодо бойової підготовки. Тому ті вибухи та стрілянину, які ви могли чути вчора пізно ввечері, це навчання наших військових та приводів для паніки немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також продовжується контрдиверсійна робота. Тим часом ЗСУ знищує ворога на Херсонському напрямку.

Також Братчук наголосив, що "дух Змієбаївки не любить окупантів. Усьому свій час і ворог буде покараний".

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Як повідомили у ранковому оперативному зведенні Генштабу ЗСУ, агресор продовжує блокувати цивільне судноплавство у північно-західній частині Чорного моря. У його акваторії знаходяться два носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр".

Згідно з оперативним зведенням від ОК "Південь" на ранок 17 червня, ворожі сили в Чорному морі – без змін. Вони продовжують тримати напоготові 20 крилатих ракет і три великі десантні кораблі.

На Одещині знову ворог розганяє інформаційні повідомлення щодо захоплення шкіл підрозділами бойовиків. Таким чином, ворог простягає свої пропагандистські щупальці у свідомість громадян, намагаючись спекулювати на почуттях вразливості, а заразом і намагається заздалегідь виправдати свої ймовірні прорахунки у застарілих ракетах.

Загальні втрати ворога за добу становлять: 72 окупанти, винна самохідна гаубиця "Мста-С" та 2 – "Мста-Б", один мінометний комплекс "Сані", п'ять одиниць броньованої техніки, два склади з боєприпасами та один із запасами пального.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах