Загинув ще один захисник України з Одеської області

Загинув ще один захисник України з Одеської області.

Загинув ще один захисник України з Одеської області.

Події
21 червня 2022 18:32

Від бойових поранень, отриманих під час ворожого обстрілу, пішов із життя захисник України, мешканець Біляївської громади Одеської області – Віктор Григор'єв. Прощання з воїном відбудеться 22 червня у Біляївці, у Свято-Миколаївському храмі о 12:00. Поховають його на Шевченківському цвинтарі на Алеї загиблих захисників України у побратимів. Цього дня у Біляївській громаді оголошено жалобу. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на bilyayivka.city.

Віктору Григор'єву було 50 років. Родом він із села Майори, Біляївської громади на Одещині. Там і мешкав. За фахом – тракторист та водій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 2015 року Віктор став на захист країни на Сході, беручи участь у антитерористичній операції. У січні 2022 року він одружився. Невдовзі після масштабного військового вторгнення російських окупантів продовжив захищати рідну землю.

За словами Валерія, брата загиблого, тяжкі поранення Віктор отримав 18 березня під час ворожого обстрілу під Миколаєвом. Саме тоді й там, де загинули його побратими та земляки-білоївці Олександр Варзар, Володимир Галушко, Євген Авраменко, Олександр Холявко.

Після цього зв'язок із Віктором перервався. Його дружина Валентина розповіла, що з того часу вона та рідні не припиняли пошуки Віктора. Брат Валерій оглядав у Миколаєві тіла загиблих, та серед них не знаходив брата.

Тиждень тому рідним загиблого повідомили, що 18 березня Віктора відвезли до шпиталю з численними тяжкими пораненнями від вибуху, і він помер. Весь цей час точилися пошуки необхідних даних, щоб його ідентифікувати, готували документи.

За словами Валентини, її чоловік був веселун і оптиміст, завжди тримав слово, був дуже чуйний і добрий. Любив свою сім'ю та Україну, а також був справжнім борцем.

Фото з архіву дружини Валентини Григор'євої.Фото з архіву дружини Валентини Григор'євої. Фото: bilyayivka.city



Фото з архіву дружини Валентини Григор'євої.Фото з архіву дружини Валентини Григор'євої. Фото: bilyayivka.city

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах