Смертельна пожежа та загоряння на складах: як минула доба у рятувальників в Одесі та області

Смертельна пожежа та загоряння на складах: як минула доба у рятувальників в Одесі та області.

Смертельна пожежа та загоряння на складах: як минула доба у рятувальників в Одесі та області. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
24 червня 2022 09:01

За добу, з 23 по 24 червня, в Одеському регіоні гасили 21 пожежу, п'ять із яких спалахнули в нашому місті. Співробітників ДСНС на ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів не залучали. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники 12 разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 1,8 га.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

23 червня о 06:46 в Ізмаїлі на вулиці Єдності спалахнула складська будівля: майно та дах. О 08:02 пожежу на загальній площі 100 квадратних метрів загасили. Імовірна причина пожежі – недоліки конструкції виготовлення та монтажу виробничого обладнання. Загиблих та постраждалих немає. Збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали чотири одиниці техніки та 15 рятувальників.

23 червня об 11:05 у селі Кароліно-Бугаз на вулиці Садова спалахнув приватний одноповерховий житловий будинок та дві дворові споруди. О 12.45 пожежу на загальній площі 120 квадратних метрів загасили. Під час гасіння пожежі знайшли тіло загиблого чоловіка. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та 12 рятувальників, від місцевої пожежної команди Кароліно-Бугаз одну одиниця техніки та три особи особового складу. Місцеві жителі стверджують, що це самогубство. Але кримінальну справу поліція порушила.

23 червня о 16:48 у Суворовському районі, на вулиці Миколаївська дорога також спалахнуло складське приміщення з відходами паперу та пелет. Підрозділи працювали за підвищеним номером виклику. О 17.27 пожежу на площі 150 квадратних метрів загасили. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється. Від ДСНС залучали 12 одиниць техніки та 41 рятувальника.


Усі фото та відео: facebook.com/DSNSODE

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах