Останні червневі дні: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Останні червневі дні: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Останні червневі дні: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Події
26 червня 2022 19:30

За прогнозами синоптиків, останній тиждень червня в Одесі розпочнеться з короткочасних дощів. Однак з середи у місті встановиться ясна й тепла погода. У перший день липня опадів також не передбачається.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на дані Українського Гідрометеорологічного центру.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію.

27 червня

Уночі та ввечері очікуються короткочасні дощі. Решту доби буде хмарно. Вітер уночі та вранці – північний, удень – східний, увечері – північно-східний. Швидкість вітру становитиме 4–9 метрів за секунду, проте вдень та ввечері його пориви подекуди сягатимуть 11–14 метрів за секунду. Температура вночі – +21–23°С, вдень – +25–27°С.

28 червня

Уночі пройде короткочасний дощ. На решту доби прогнозують хмарну погоду. Вітер уночі – північно-західний, уранці – північно-східний, удень – південно-східний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 1–7 метрів за секунду, проте вночі його пориви подекуди сягатимуть 12 метрів за секунду. Температура вночі – +21–22°С, вдень – +27–28°С.

29 червня

Протягом доби ясно, без опадів. Вітер уночі – північний, уранці – північно-східний, удень та ввечері – східний. Швидкість вітру становитиме 2–5 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +23–24°С, вдень – +28°С.

30 червня

Протягом доби ясно, без опадів. Вітер уночі та вранці – північно-східний, удень – південно-східний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 1–6 метрів за секунду. Температура вночі – +22–25°С, удень – +25–26°С.

1 липня

Протягом доби буде хмарно, але без опадів. Вітер уночі – північно-західний, уранці – північний, удень – південно-східний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 2–4 метри на секунду. Температура вночі – +21–23°С, удень – +26–27°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах