Пожежа на полях із пшеницею та розгерметизація газової труби: як минула доба у одеських рятувальників

Як минуло добу в одеських рятувальників.

Як минуло добу в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
28 червня 2022 09:17

За добу, з 27 по 28 червня, в Одеському регіоні гасили 17 пожеж, дві з яких спалахнули у нашому місті. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів співробітників ДСНС не залучали. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники вісім разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 18,7 га.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, був один виїзд до Болградського району, за межі села Теплиця.
Вночі 28 червня там спалахнула пшениця та суха трава. Знищено пшеницю на корені на загальній площі 15 гектарів. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Загиблих та постраждалих немає. Врятували пшеницю на корені на площі 19 га. Від ДСНС залучали одну одиницю техніки та п'ять рятувальників.

В Одеському районі, за межами села Калинівка, рятувальники підвезли чотири кубічні метри технічної води.

Був один виїзд вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни у Білгород-Дністровському районі, за межами села Миколаївка-Новоросійська. То був один артснаряд калібру 76 міліметрів. Ще два артснаряди калібру 76 міліметрів знайшли у селі Великий Дальник на вулиці Шевченка. Його знищать сьогодні.

Увечері 27 червня на Військовому узвозі в Одесі рятувальники забезпечили пожежну та техногенну безпеку через розгерметизацію газової труби середнього тиску.

В Ізмаїлі на проспекті Незалежності співробітники ДСНС відчинили двері квартири, де знайшли тіло господаря 1962 року народження.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах