В Одесі збили двох пішоходів: на одного наїхала вантажівка, а друга була в інвалідному візку.

Одеські патрульні відзвітували за добу.

Одеські патрульні відзвітували за добу. Скріншот зі сторінки facebook.com/odesapolice

Події
28 червня 2022 11:09

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1014 викликів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Також правоохоронці перевірили 38 підозрілих осіб, затримали 12 порушників комендантської години, а також двох осіб, які мали при собі наркотичні речовини. Патрульні виявили п'ятьох осіб, які можуть бути причетні до співпраці з РФ. Зупинили й вісім п'яних водіїв. Сталося й три ДТП із постраждалими.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, на вулиці Академіка Заболотного водій вантажного автомобіля Renault збив жінку-пішохода, яка переходила дорогу у недозволеному місці. Жінка потрапила до лікарні, на місці працював слідчий.

А вдень на Люстдорфській дорозі Mercedes наїхав на пішохода, який рухався вздовж дороги на інвалідному візку. Потерпілого відвезли до лікарні.

Увечері на перетині вулиць Княженської та Сєченова зіткнулися автомобілі Renault та BMW. Обох водіїв відвезли до лікарні. На місці працював слідчий.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах