В Одесі п'яний водій відкрив стрілянину з авто під час комендантської години

В Одесі п'яний водій відкрив стрілянину з авто під час комендантської години - фото

В Одесі п'яний водій відкрив стрілянину з авто під час комендантської години - фото

Події
28 червня 2022 17:44

У ніч із суботи на неділю на вулиці Сегедській п'яний одесит влаштував стрілянину з травматичного пістолета прямо із салону власного автомобіля. І все це під час комендантської години. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу ГУНП в Одеській області.

Так чоловік таким чином розважався разом зі своїм товаришем. Після стрілянини вони почали кататися містом, але патрульні зупинили його за кілька хвилин на площі 10 квітня. У нього знайшли зброю та шість гільз. Після цього порушника відвезли до райвідділу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На хулігана склали протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також йому оголосили підозру щодо четвертої статті 296 Кримінального кодексу України.

У бешкетника забрали права на рік. Наразі любителю стрілянини загрожує штраф у розмірі 17 000 гривень, а також від трьох до семи років в'язниці за хуліганство із застосуванням зброї.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах