Пожежі та підпали: як минула доба у одеських рятувальників

Пожежі та підпали: як минула доба у одеських рятувальників.

Пожежі та підпали: як минула доба у одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
30 червня 2022 09:07

За добу, з 29 по 30 червня, в Одеському регіоні гасили 37 пожеж, п'ять із яких спалахнули в нашому місті. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів співробітників ДСНС не залучали. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники 26 разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 14,5 га.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

29 червня о 22:14, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку у селі Білка Березовського району. Там на вулиці Стрекалова спалахнула квартира. Вже о 22.56 пожежу на площі 10 квадратних метрів загасили. Але продуктами горіння отруївся господар будинку 1992 року народження. Його забрали до міської клінічної лікарні. Причина пожежі та збитки встановлюються. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та вісім рятувальників.

За межами міста Березівка рятувальники привезли чотири кубометри технічної води;

В Одесі на проспекті Небесної сотні вночі допомогли відчинити двері квартири, господар якої громадянин 1926 року народження впав на підлогу і не зміг самостійно піднятися.

А в місті Південний, що на вулиці Хіміків, також допомогли відчинити двері квартири, господар якої, громадянин 1951 року народження, не зміг самостійно відчинити.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах