Липнева спека: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Липнева спека: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Липнева спека: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Події
03 липня 2022 14:22

Згідно з прогнозами синоптиків, протягом майже всього першого тижня липня в Одесі буде ясна або злегка хмарна погода, а стовпчик термометра вдень підніматиметься до +29–30°С. Втім, у четвер та в п'ятницю пройдуть короткочасні дощі і стане трохи прохолодніше.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на дані Українського Гідрометеорологічного центру.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

4 липня

Уночі хмарно, решту доби також очікується невелика хмарність. Без опадів. Вітер уночі – північно-західний, уранці та ввечері – південно-західний, вдень – південний. Швидкість вітру становитиме 1–5 метрів за секунду. Температура вночі – +22–23°С, вдень – +27–28°С.

5 липня

Уночі та ввечері ясно. Зранку та вдень буде злегка хмарно. Опадів не очікується. Вітер уночі – західний, уранці – східний, удень – південний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 1–5 метрів за секунду. Температура вночі – +23–24°С, удень – +28–29°С.

6 липня

Уночі, уранці та ввечері ясно. Удень очікується невелика хмарність. Вітер уночі та вранці – західний, вдень – південний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 1–5 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +23–25°С, удень – +29–30°С.

7 липня

Уночі ясно. Уранці хмарно. Вдень можливі короткочасні дощі. Увечері хмарно. Вітер уночі – західний, решта доби – північний. Швидкість вітру становитиме 1–5 метрів за секунду. Температура вночі – +24–25°С, удень – +28–29°С.

8 липня

Уночі та вдень очікуються короткочасні дощі. На ранок синоптики прогнозують грозу. Уночі буде йти дощ. Протягом доби вітер дутиме з півночі зі швидкістю 5–7 метрів за секунду, проте вночі, удень та ввечері його пориви подекуди сягатимуть 11 метрів за секунду. Температура вночі – +21–24°С, удень – +24–26°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах