Як минула ніч в Одесі сьогодні і що за вибухи чули в області

Як минула ніч в Одесі сьогодні, і що за вибухи чули в області.

Як минула ніч в Одесі сьогодні, і що за вибухи чули в області. Фото: facebook.com/okPivden

Події
04 липня 2022 08:24

Ніч із 3 на 4 липня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Ворог загрожує ракетними атаками з повітря та моря. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Так, в акваторії у готовності до удару кораблі з 28 "калібрами". Це три кораблі-ракетоносці і два десантні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворог намагається активізувати повітряну розвідку, але йому заважають наші сили оборони. Триває контрдиверсійна операція. Є затримані, яких підозрюють у тому, що вони входять до диверсійно-розвідувальних груп противника. Також затримано кількох людей, які вели колабораціоністську діяльність.

Чергову ворожу морську міну винесло на узбережжя одного з районів області. Вона потрапила у Дністровський лиман за допомогою течії. підірвали спеціалісти ВМС ЗС України. Саме тому деякі мешканці Одещини чули вибух під час повітряної тривоги.

До речі, за інформацією Южненської міської ради, одну із прибитих штормом до берега морських мін учора підірвали біля узбережжя міста Южного.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", море безперервно нагадує про небезпеку загроза ракетних ударів по регіону, як і раніше, актуальна, інформаційні вкидання ворожих сил та пропаганди розраховані на підрив довіри до сил оборони та розгін паніки серед цивільного населення.

За добу загарбники втратили 47 окупантів, дві самохідні артустановки, гаубиця "Мста-Б", станцію радіолокації та станцію радіоелектронної розвідки, а також три одиниці броньованої техніки.

Відео: facebook.com/okPivden

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах