Дві години повітряної тривоги: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні.

Як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/okPivden

Події
05 липня 2022 07:51

Ніч із 4 на 5 липня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Понад 30 ракет на бортах п'яти кораблів (надводних та підводних) загрожують Україні з моря. Але налаштування HIMARS вже працюють не лише вдень, а й уночі. Південний напрямок посилено.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Братчук нагадав, що на Одещині на 15 років засуджений нелюд, який ще у 2014 році вступив до воєнізованої групи "розвідувального управління ДНР" на посаду старшого розвідника під позивним "Ахмад". Він чинив збройний опір українським правоохоронцям та військовослужбовцям ЗСУ, задіяним у проведенні антитерористичної операції.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", у північно-західній частині Чорного моря знаходяться три надводні та два підводні носії "Калібрів".

Крім того, стурбованість ворога встановленням контролю над островом Зміїним українською стороною активізує їхню авіацію. Отже, загроза ракетних ударів по Одесі, області та Миколаївщині, у тому числі й з неба, – досить суттєва та ймовірна.

Також в ОК прокоментували інформацію про вкидання, що в одеських школах по всьому місту облаштовані укріплені вогневі точки. Таї стверджують, що, як правило, окупаційні війська періодично запускають подібні фейки, щоб потім виправдовувати свої атаки із соціальної інфраструктури.



Відео: facebook.com/okPivden

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах