Прапор на Зміїному так і не встановили: його скинули з вертольота

Прапор на Зміїному так і не встановили: його скинули з вертольота.

Прапор на Зміїному так і не встановили: його скинули з вертольота.

Події
04 липня 2022 21:38

Прапор України на острові Зміїному на Одещині не піднімали, як повідомлялося раніше. Його просто скинули з вертольота. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на слова прессекретар ОК "Південь" Наталія Гуменюк у коментарі CNN.

"Прапор доставлений на острів вертольотом. Він дочекається прибуття військ, а потім буде майоріти. На острів ніхто не висаджувався. То хто ж його встановлюватиме, втикатиме, підніматиме? І ризикувати людьми заради фото для ЗМІ ніхто не буде", – заявила Гуменюк.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За її словами, інформацію про підняття прапора на острові слід "розуміти метафорично". На острів після відступу росіян ніхто ще не висаджувався.

Фото з острова, розміщене та офіційними ресурсами, було ілюстративним.

Раніше ми повідомляли, що , за словами Гуменюк, на острові Зміїний Одеської області встановили прапор України. Військову операцію завершено, а територію повернули під юрисдикцію України. Державна прикордонна служба України опублікувала фотографії українського прапора на острові Зміїний.


Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах