Ранкові вибухи на Одещині: росіяни завдали ракетного удару

Ранкові вибухи на Одещині: росіяни завдали ракетного удару - фото

Ранкові вибухи на Одещині: росіяни завдали ракетного удару - фото

Події
07 липня 2022 12:30

Сьогодні, 7 липня, окупанти завдали по Одещині ракетного удару. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на офіційне повідомлення Оперативного Командування "Південь".

Так, під час чергового авіаційного удару на Одещині з літака Су-30 випустили дві ракети Х-31. Одна потрапила до танкера Millennial Spirit (прапор Молдова), який дрейфував у територіальному морі без екіпажу із залишками дизпалива на борту.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, танкера обстріляли російські військові кораблі в Чорному морі на початку російського вторгнення в Україну в 2022 році.

Поки що, ймовірно, горять залишки вантажу. На момент першого попадання в судно на ньому знаходилося понад 500 тонн дизпалива. Через блокаду окупантами судноплавства танкер уже чотири місяці дрейфує в море без екіпажу як екологічна бомба сповільненої дії.

Друга ракета самоліквідувалася над морем.

Зазначимо, що сьогодні вранці під час повітряної тривоги на Одещині чули кілька потужних вибухів. Зокрема добре ці звуки чули і мешканці обласного центру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах