ТОП-5 популярних вакансій у Одесі

ТОП-5 популярних вакансій у Одесі.

ТОП-5 популярних вакансій у Одесі. Фото: freepik.com

Події
11 липня 2022 17:09

Стало відомо, які вакансії популярні в Одесі зараз. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на портал з пошуку роботи Work.

За даними сайту, найбільша динаміка відновлення рівня праці спостерігається у Чернігівській та Одеській областях. Лідери за кількістю вакансій – Київ, Львів, Дніпро та Одеса.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У червні в Одесі було доступно 1 912 вакансій. Динаміка зростання пропозицій щодо роботи в регіоні склала 64%. Загалом у перший місяць літа на українському ринку праці було відкрито 35 509 вакансій. Зростання кількості пропозицій щодо роботи по відношенню до травня склало 67%, коли, як наприкінці весни спостерігалося зростання на 32%.

У червні роботодавці Одеси найбільше потребували працівників за такими посадами:

- менеджер з продажу - 2 859 вакансій;
– продавець-консультант – 2035 вакансій;
– бухгалтер – 1 355 вакансій;
– водій – 1090 вакансій;
– кухар – 1 030 вакансій.

Найбільше вакансій у категоріях: "Сфера обслуговування", "Продаж, закупівля" та "Робочі спеціальності, виробництво", У п'ятірку популярних категорій також входять "IT, комп'ютери, інтернет" та "Адміністрація, керівництво середньої ланки".

Найбільша конкуренція спостерігаються за адміністративними посадами: адміністратор салону краси (18 відгуків на день), HTML-верстальник (12 відгуків на день), адміністратор офісу (11 відгуків на день), адміністратор інтернет-магазину (10 відгуків на день) та відеомонтажер (10 відгуків на день).

У той же час майже немає конкуренції за посадами: magento-розробник, автоелектрик, ендокринолог, закрійник, майстер манікюру, перукар, рихтувальник.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах