Як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні і що вибухи чули увечері

Як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні.

Як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: Дмитро Мілютін/facebook.com

Події
12 липня 2022 08:12

Ніч з 11 на 12 липня в Одесі та області пройшла без обстрілу, але під ранок був сигнал повітряної тривоги. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на речника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Вдень та вночі на Південному напрямку горить, палає техніка ворогів. ВМС ЗС України допомагають аграріям із доставкою продукції до споживачів річковою артерією. Сили оборони утримують окупантів від активізації повітряної розвідки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Щодо тих вибухів, які було чути в Одесі пізно ввечері 11 липня, то за інформацією Оперативного Командування "Південь" – це планові заходи сил оборони. Тож приводів для паніки немає.

У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ повідомили, що в акваторії Чорного та Азовського морів у готовності до ракетних ударів продовжують перебувати два носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр". На борту близько 16 ракет.

За підсумками дня, що пройшов після неодноразових ракетних атак, Оперативне командування "Південь" повідомило, що Одеська область була атакована тричі протягом дня. Є попадання до приватного будинку мирних жителів прибережного села, до об'єктів портової інфраструктури, до полів та сільськогосподарських угідь. Жертв немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах