Петиція із заміни пам'ятника Катерині II на порноактора в Одесі набрала потрібну кількість голосів

Петиція із заміни пам'ятника Катерині II на порноактора в Одесі набрала потрібну кількість голосів.

Петиція із заміни пам'ятника Катерині II на порноактора в Одесі набрала потрібну кількість голосів. На фото колаж Vgorode

Події
12 липня 2022 14:45

Петиція про заміну пам'ятника Катерини II в Одесі на пам'ятник порноактору Біллі Херрінгтону набрала необхідну кількість голосів для розгляду. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на сайт президента.

Так, петиція зібрала вже понад 25 тисяч голосів. На неї буде змушений відповісти президент України Володимир Зеленський.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Автор петиції, Олексій Матвєєв, так описує ситуацію:

"Катерина II є контроверсійною історичною фігурою, яка своїми діями завдала великої шкоди Українській державності та культурі. Сам факт встановлення цієї пам'ятки був страшною помилкою і щодня його подальшого існування сигналізує про те, що Одеса перебуває в зоні російського культурного впливу. Настав час це змінити.

Пропонується проект пам'ятнику, де актор Біллі Геррінгтон сидітиме за барною стійкою з пляшкою пива. Таким чином ми будемо у виграші відразу за кількома пунктами:

  1. Відмова від сумно відомої російської спадщини та гучна заява, що Одеса це не якесь провінційне містечко Російської імперії. Що Одеса не є частиною російської культури, а має свою культуру та почуття гумору;
    2. Чіткий сигнал України щодо підтримки ЛГБТ співтовариства;
    3. Це весело та смішно;
    4. Усі студенти Одеських вишів після отримання диплому зможуть випити пива з Біллі Геррінгтоном;
    5. Фігура Біллі Геррінгтон має великий культурний вплив в інтернеті і поява такої пам'ятки стане дуже популярним туристичним атракціоном», – йдеться у повідомленні.

    Петиція із заміни пам'ятника Катерині II на порноактора в Одесі набрала потрібну кількість голосів.Петиція із заміни пам'ятника Катерині II на порноактора в Одесі набрала потрібну кількість голосів. Фото: petition.president.gov.ua


Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах