"Одеські електромережі" перевірятимуть через скарги споживачів

"Одеські електромережі" перевірятимуть через скарги споживачів.

"Одеські електромережі" перевірятимуть через скарги споживачів. Фото: ua.news/ru

Події
14 липня 2022 11:46

Нацкомісія, яка займається держрегулюванням у сфері енергетики та комунальних послуг, (НКРЕКУ) проведе позапланову невиїзну перевірку ДТЕК "Одеські електромережі. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на пресслужбу регулятора.

Рішення щодо проведення перевірок регулятор ухвалив на засіданні 12 липня. Підставою стали звернення та скарги споживачів, у тому числі побутових, про незадовільне надання послуг у сфері електроенергетики.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заходи проведуть у рамках держконтролю за дотриманням законодавства та ліцензійних умов госпдіяльності у сферах енергетики та комунальних послуг.

Зазначимо, що перевірятимуть не лише одеську ДТЕК, а ще 13 компаній в інших містах України. Зокрема, "Кіровоградобленерго", "Чернігівобленерго", "Вінницяобленерго", "ДТЕК Дніпровські електромережі", "ДТЕК Київські електромережі", "ДТЕК Київські регіональні електромережі", "Львівобленерг", "Полтаваобленерго", "Прикарпат "Тернопільобленерго", "Хмельницькобленерго" та "Чернівціобленерго".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах