Новий ракетний удар по приватних будинках: як минула ніч в Одесі та області сьогодні (оновлено)

Як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні.

Як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/kpszsu

Події
26 липня 2022 08:10

Ніч з 25 на 26 липня в Одесі та області пройшла під сигнали повітряних тривог та з ракетним ударом. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської ОВА Сергія Братчука та ОК "Південь".

Так, ворог атакував наш регіон із застосуванням літаків стратегічної авіації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На півдні України завдали масованого ракетного удару, у тому числі із застосуванням авіації, у напрямку до Чорного моря.

Випущено декілька ракет повітряного базування.

На Одещині є потрапляння до приватних будівель прибережних сіл з наступним займанням. На місцях працюють рятувальники. Попередньо постраждалих немає.

Тим часом аграрії Одещини – наш "другий фронт" – долають двомільйонний рубіж зернових.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

На Південному напрямку, за даними ОК "Південь", знищено пункт управління 11-ї окремої ДШБр ворога.

Як повідомив полковник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров, авіація завдала сім ударів по місцях дислокації та розгортання підрозділів: шість опорних пунктів, скупчення озброєння та військової техніки та командно-наглядовий пункт у Бериславському та Херсонському районах області. Узагальнені дані щодо ворожих втрат свідчать, що південні степи України зачищено від 49 окупантів, чотирьох танків Т-72, ​​ста п'ятдесяти двох міліметрової гармати-гаубиці, самохідної артилерійської установки,
трьох одиниць броньованої та трьох – автомобільної техніки. Знищено пункт управління 11-ї окремої десантно-штурмової бригади рашистів та їх склад боєприпасів у районі П'ятихатки. Остаточні втрати ворога – з'ясовуються.

Корабельне угруповання ворожих сил у Чорному морі не змінилося. Два ракетоносія та один десантний корабель чекають, решта корабельно-катерних складів ховається в ракетно безпечних районах моря поблизу Криму.

Оновлено:

Одеська райадміністрація уточнила, що внаслідок ранкового обстрілу постраждалий. Метою ворога було зруйнувати об'єкт критичної інфраструктури в одній із громад Одеського району.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах