Рятувала собаку, а загинула дитина: як покарали винуватку смертельної ДТП під Одесою

Рятувала собаку, а загинула дитина: як покарали винуватку смертельної ДТП під Одесою.

Рятувала собаку, а загинула дитина: як покарали винуватку смертельної ДТП під Одесою. Фото: od.npu.gov.ua

Події
27 липня 2022 10:20

Дарницький районний суд Києва виніс рішення щодо ДТП, яке сталося понад три роки тому на трасі Одеса-Київ у районі Любашівки. В аварії загинув семирічний хлопчик, син винної аварії. А семирічна дівчинка здобула інвалідність. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на рішення суду.

Так, мати постраждалої дівчинки вимагала стягнути з подруги 500 тисяч гривень як моральну компенсацію. Суд задовольнив позов лише частково, зобов'язавши винуватку заплатити 254 тисячі гривень потерпілій і трохи більше 3000 гривень за процесуальні витрати. Також водій отримала два роки умовно із позбавленням права керування автомобілем на один рік.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, аварія сталася у серпні 2018 року. Дві подруги з дітьми прямували до Одеси на море. Жінка-водій автомобіля "Хюндай Елантра" намагалася об'їхавши собаку, який раптово виїхав на дорогу, і врізався у металевий відбійник. Усі учасники ДТП потрапили до лікарні з різними травмами. Син водія помер.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах