Дві ДТП із постраждалими: одеські патрульні відзвітували за добу

Одеські патрульні прозвітували за добу: кого зловили.

Одеські патрульні прозвітували за добу: кого зловили. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
05 серпня 2022 11:05

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 865 виклику. Про це повідомляє речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 58 підозрілих осіб, затримали дев'ять порушників комендантської години, зупинили 15 п'яних водіїв, а також виявили чотири факти, пов'язані з розповсюдженням та вживанням наркотичних речовин.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

П'яним антирекордсменом доби став водій автомобіля Ford, якого зупинили у Суворовському районі. У його крові виявили 2, 93 проміле алкоголю, що в 15 разів вище за норму.

За добу в місті сталося дві ДТП із потерпілими. На вулиці Чорноморського Козацтва водій ВАЗу під час маневрування не поступився Ніссану. До лікарні потрапив водій ВАЗу.

На вулиці Василя Стуса водій авто Fiat зіткнувся з велосипедистом під час заїзду на прилеглу територію, оскільки був неуважним і не поступився дорогою. Веловод потрапив до лікарні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах