ДТП з постраждалим та допомога дитині, яка застрягла в паркані: як минула доба в одеських рятувальників

ДТП з постраждалим та допомога дитині, яка застрягла в паркані: як минула доба в одеських рятувальників.

ДТП з постраждалим та допомога дитині, яка застрягла в паркані: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
06 серпня 2022 11:11

За добу, з 5 по 6 серпня, в Одеському регіоні гасили 18 пожеж, три з яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються загоряння сухої рослинності. За останню добу рятувальники 11 разів виїжджали на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 11,755 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом минулої доби рятувальники один раз виїжджали на ДТП. Так, вранці 5 серпня на 171-му кілометрі автодороги Одеса – Рені в селі Спаське Болградського району Одеської області 26-річний водій легкового автомобіля Renault Kangoo допустив зіткнення з вантажним автомобілем Volvo FM 4Х2. Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту деблокували потерпілого водія легкового автомобіля та передали його медикам. Хлопця госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Також за останні 24 години співробітники ДСНС двічі надали допомогу населенню. Так, у Малиновському районі Одеси на Михайлівській площі вони ввечері 5 серпня допомогли п'ятирічному хлопчику, нога якого застрягла в металевому паркані, а у Подільську на проспекті Перемоги відчинили двері квартири, господар якої не міг потрапити додому, бо втратив ключ.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби не виникало. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів співробітників ДСНС не залучали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах