Врятували 30 тонн зерна, гасили 40 пожеж: як минула доба у одеських рятувальників

Як минуло добу в одеських рятувальників.

Як минуло добу в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
08 серпня 2022 09:27

За добу, з 8 по 9 серпня, в Одеському регіоні гасили 46 пожеж, дев'ять із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники виїжджали 34 рази на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 39,18 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

7 серпня об 11:36 в Ізмаїльському районі, за межами села Броска, повідомили про те, що спалахнуло сміття та суха трава на відкритій території. Пожежу вдалося повністю загасити лише о 16:30 на загальній площі 900 квадратних метрів. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучали три одиниці техніки та дев'ять рятувальників.

Ще одна пожежа сталася у Білгород-Дністровському районі, селі Пшеничне. О 03:16 до Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що горить дах споруди, пристосованої для зберігання зерна та поруч із тюками сіна (близько 2 000 штук, вагою понад 10 тонн). Вже о 06:38 пожежу на загальній площі 500 квадратних метрів загасили. На щастя, загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі, збитки та деталі встановлюються. Під час ліквідації пожежі врятували від вогню 30 тонн зерна, цьогорічного врожаю. Загалом залучили одну одиницю техніки та семеро пожежників від ДСНС, одну одиницю техніки та дві особи від місцевої пожежної команди.

  • Врятували 30 тонн зерна, гасили 40 пожеж: як минула доба у одеських рятувальників фото
  • Врятували 30 тонн зерна, гасили 40 пожеж: як минула доба у одеських рятувальників фото 1
  • Врятували 30 тонн зерна, гасили 40 пожеж: як минула доба у одеських рятувальників фото 2
  • Врятували 30 тонн зерна, гасили 40 пожеж: як минула доба у одеських рятувальників фото 3
  • Врятували 30 тонн зерна, гасили 40 пожеж: як минула доба у одеських рятувальників фото 4
  • Врятували 30 тонн зерна, гасили 40 пожеж: як минула доба у одеських рятувальників фото 5

Врятували 30 тонн зерна, гасили 40 пожеж: як минула доба у одеських рятувальників фото

Усі фото: facebook.com/DSNSODE

Допомога населенню та медикам


У Київському районі Одеси, що на вулиці Академічній допомогли відчинити двері квартири, в якій знаходився хворий господар, громадянин 1950 року народження. У Чорноморську на вулиці Парковій також допомогли відчинити двері квартири, в якій знаходився хлопчик 2008 року народження та міцно спав.

Також рятувальники допомагали і медикам. У Білгород-Дністровському на Сонячній вулиці вони відчинили двері квартири, в якій знаходилася господиня 1956 року народження з інсультом. У цьому ж місті на вулиці Ізмаїльській співробітники ДСНС перенесли чоловіка 1948 року народження з надмірною вагою та діагнозом інсульт, з квартири на третьому поверсі до карети швидкої медичної допомоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах