Як минула доба у одеських рятувальників

Як минуло добу в одеських рятувальників.

Як минуло добу в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
09 серпня 2022 08:41

За добу, з 8 по 9 серпня, в Одеському регіоні гасили 34 пожежі, сім із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники виїжджали 23 рази на ліквідацію таких пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 22,8 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Був один виїзд на виміри гранично допустимої концентрації шкідливих речовин у повітрі у Суворовському районі Одеси, що на вулиці Академіка Сахарова. О 10.19 перевіряли повітря на прибудинковій території, показники в нормі.

Також був один виїзд на допомогу населенню за межами міста Березівка. О 14.20 там підвезли технічну воду. Ще був виїзд на ДТП до Ізмаїльського району, Ренійської територіальної громади, у напрямку пункту пропуску Рені-Джуржулешти. О 18:06 там вилучили легковий автомобіль із кювету.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів рятувальників не залучали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах