"Зняла порчу" та вкрала коштовності: в Одесі "ворожка" обікрала молоду дівчину

"Зняла порчу" та вкрала коштовності: в Одесі "ворожка" обікрала молоду дівчину.

"Зняла порчу" та вкрала коштовності: в Одесі "ворожка" обікрала молоду дівчину. Фото: скриншот відео facebook.com/gunp.odessa

Події
13 серпня 2022 16:32

В Одесі 45-річна "ворожка" ошукала дівчину. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в Одеській області.

Так, на вулиці Пантелеймонівській зловмисниця зупинила молоду одеситку, заявила, що мати дівчини скоро помре через наведену порчу, і запевнила, що для того, щоб запобігти здійсненню пророцтва, потрібно провести в храмі "обряд очищення" на золотих прикрасах.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Фото: facebook.com/gunp.odessa

Виманивши в наївної дівчини коштовності, "ворожка" невдовзі після проведення "ритуалу" зникла в натовпі, а постраждала, схаменувшись і усвідомивши, що її обдурили, звернулася за допомогою до правоохоронних органів.

"Ясновидицю" затримали на місцевому ринку наступного дня. Виявилося, що вона мешкає в селі Нерубайське і раніше вже мала судимість за скоєння майнових злочинів. Правоохоронці вилучили у порушниці сережки, персні та ланцюжок, які та роздобув шахрайським шляхом.

Згідно з другою частиною статті 190 Кримінального кодексу України ("Шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому"), зловмисниці загрожує штраф від тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян чи виправні роботи на строк від одного року до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах