Не ховайте парасольки: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Не ховайте парасольки: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Не ховайте парасольки: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: depositphotos.com

Події
14 серпня 2022 14:08

За прогнозами синоптиків, у першій половині наступного тижня в Одесі будуть грози та дощі, проте до четверга проясниться. Вдень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +26°С, а в деякі дні підніметься до +29°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

15 серпня

Уночі очікується легка хмарність. Також хмарно буде вранці та вдень, а ввечері пройдуть короткочасні дощі. Вітер уночі – північний, вранці – північно-східний, вдень – південно-східний, увечері – південний. Швидкість вітру становитиме 1–6 метрів за секунду. Температура вночі – +24–25°С, вдень – +27°С.

16 серпня

Уночі та ввечері очікуються короткочасні дощі, уранці – град, а вдень – гроза. Вітер уночі – південно-західний, уранці – північно-східний, удень та ввечері – південний. Швидкість вітру становитиме 3–6 метрів за секунду. Температура вночі – +23–24°С, удень – +26–27°С.

17 серпня

Уночі буде хмарно, протягом решти доби очікуються короткочасні дощі. Вітер уночі – західний, уранці – північно-західний, удень та ввечері – північний. Швидкість вітру становитиме 3–7 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +24°С, удень – +27–28°С.

18 серпня

Уночі та ввечері ясно, уранці та вдень очікується легка хмарність. Вітер уночі – північно-західний, уранці – північний, удень – західний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 2–5 метрів за секунду. Температура вночі – +23–25°С, удень – +28–29°С.

19 серпня

Протягом доби ясно. Вітер уночі – південно-західний, решта доби – південний. Швидкість вітру становитиме 2–6 метрів за секунду, проте ввечері його пориви подекуди сягатимуть 11 метрів за секунду. Температура вночі – +24–26°С, удень – +28–29°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах