Одеський департамент освіти та науки виступив проти іграшок Huggy Wuggy

Одеський департамент освіти та науки виступив проти іграшок Huggy Wuggy.

Одеський департамент освіти та науки виступив проти іграшок Huggy Wuggy. Фото: Департамент освіти та науки Одеської облдержадміністрації/facebook.com

Події
15 серпня 2022 17:27

Департамент освіти та науки Одеської облдержадміністрації розповів про небезпечні іграшки, які продають у нашому регіоні.
Мова йде про м'яку іграшку у вигляді істоти з дивною усмішкою під ім'ям Хаггі Ваггі.

Але річ у тому, що усміхнений любитель обіймів – персонаж жахів 16+, що обіймає, щоб убити, а червоний колір на обличчі навколо його численних зубів – символ крові жертв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Huggy Wuggy – гра, на базі якої в інтернеті було створено багато агресивного, моторошного контенту. Ваші діти з легкістю можуть зустріти його в YouTube-сервісі. жорстоко помирають після програшу в дитячій грі, і це лише дві найтрендовіші речі в океані неадекватного контенту в Інтернеті, що з'явилися останнім часом, дошкільнята до цього точно не готові, що робити маленьким дітям з такою кількістю агресивних моделей поведінки, коли їх розвиток передбачає зовсім інше. Як вони повинні справлятися з тривожним навантаженням після перегляду сцен вбивства Тим більше в умовах нинішньої військової агресії, коли навколо і так суцільне зло і жорстокість Департамент просить батьків контролювати контент, який дивляться діти та захищати їх від негативного контенту, поки вони не зможуть захистити себе самі", – сказано у повідомленні департаменту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах